Tilat hallintaan, myös etänä

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Moni asia ja tehtävä, joka aikaisemmin edellytti fyysistä paikallaoloa, voidaan nyt tehdä  myös virtuaalisesti etänä, toimitilojen digitaalisessa kopiossa. Sama kohdeinformaatio on saatavilla digikopiossa klikkaamalla infopisteikonia ja toimitiloissa lukemalla infopisteen QR-tarra. 

VALTO 360° kokonaisuus on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu tiedon hallintaan ja jakamiseen. Manuaalit, huoltoraportit ym. kaikki muu tarvittava digitaalinen materiaali on aina saatavilla, siellä missä sitä tarvitaan. 

Sen lisäksi, että VALTO 360° on työkalu kohteessa olevan tiedon tarkasteluun, se soveltuu myös luontevasti tilojen esittelyyn, perehdyttämiseen sekä koulutukseen. Käyttömahdollisuuksia on kuitenkin lukemattomia, joihin vasta käyttäjien mielikuvitus asettaa rajat.

VALTO 360° kotisivut >>

 

Digitaalinen kopio tuotantolaitoksesta

keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

VALTO 360° palveluratkaisu helpottaa toiminta- ja tuotantoympäristöjen tiedonhallintaa.

VALTO 360° idea on yksinkertainen ja toimiva. Tuotantoympäristöstä tehty digitaalinen kopio sisältää tarpeellisen tiedon kohteessa olevasta infrasta. Jokaisesta tuotantolaitoksesta ja toimipisteestä on tehty oma digitaalinen kokonaisuus. Nämä kohteet on listattu ja merkitty selkeästi kartalle. Valitsemalla haluttu laitos, pääsemme tarkastelemaan kohdetta tarkemmin. Oleellista on, että samat kohdetiedot ovat nähtävissä niin paikan päällä kuin etänä.

VALTO 360° kotisivut >>

Käytettävyys ensin

tiistai 12. marraskuuta 2019

Työprosessien hoitoon on syntynyt useita eri sovelluksia, ja uusia kehitetään jatkuvasti. 

Nopean innovaatiopöhinän keskellä saattaa joskus unohtua kenelle palvelut ja tuotteet ovat tehty, ja miksi.

Tämä mielessä on nyt kehitetty innovatiivinen, käyttäjäystävällinen palvelusovellus tuotantoympäristön hallintaan.

Tulossa vuodenvaihteessa 2019/-20 

Pysy kuulolla.