Työturvallisuus

torstai 25. helmikuuta 2021

Tärkein turvallisuuteen vaikuttava tekijä olet sinä

Teollisuus- ja tuotantoympäristöt ovat haastavia työympäristöjä turvallisuuden kannalta. Käytämme erilaisia suojaimia ja kehitämme toimintatapoja varmistaaksemme turvallisuutemme työkohteissa, joissa on tapaturmariski. Mitä suuremmaksi riskit on arvioitu sitä paremmin, pyrimme itsemme suojaamaan. Tärkein turvallisuuteen vaikuttava tekijä on kuitenkin jokainen meistä itse.

Työn suunnittelu, riskien arviointi, koulutus tai tarvittavien suojainten käyttö ovat vain osa turvallisuudesta.

Työkohteessa olevalla, työtä tekevällä henkilöllä on omalla toiminnallaan suuri mahdollisuus vaikuttaa työturvallisuuteen.

Toimintaympäristöön lisätty informaatio tukee kaikkea toimintaa, lue lisää VALTO360.com/fi

Uudet VALTO360° 2.2 websivut

torstai 14. tammikuuta 2021

Ensiviikolla julkaistaan uusittu versio VALTO360° 2.2 palvelutuoteesta. Pääset tutustumaan ominaisuuksiin ennakkoon websivuilla https://valto360.com/fi/. 

Tilat hallintaan, myös etänä

keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Moni asia ja tehtävä, joka aikaisemmin edellytti fyysistä paikallaoloa, voidaan nyt tehdä  myös virtuaalisesti etänä, toimitilojen digitaalisessa kopiossa. Sama kohdeinformaatio on saatavilla digikopiossa klikkaamalla infopisteikonia ja toimitiloissa lukemalla infopisteen QR-tarra. 

VALTO 360° kokonaisuus on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu tiedon hallintaan ja jakamiseen. Manuaalit, huoltoraportit ym. kaikki muu tarvittava digitaalinen materiaali on aina saatavilla, siellä missä sitä tarvitaan. 

Sen lisäksi, että VALTO 360° on työkalu kohteessa olevan tiedon tarkasteluun, se soveltuu myös luontevasti tilojen esittelyyn, perehdyttämiseen sekä koulutukseen. Käyttömahdollisuuksia on kuitenkin lukemattomia, joihin vasta käyttäjien mielikuvitus asettaa rajat.

VALTO 360° kotisivut >>

 

Digitaalinen kopio tuotantolaitoksesta

keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

VALTO 360° palveluratkaisu helpottaa toiminta- ja tuotantoympäristöjen tiedonhallintaa.

VALTO 360° idea on yksinkertainen ja toimiva. Tuotantoympäristöstä tehty digitaalinen kopio sisältää tarpeellisen tiedon kohteessa olevasta infrasta. Jokaisesta tuotantolaitoksesta ja toimipisteestä on tehty oma digitaalinen kokonaisuus. Nämä kohteet on listattu ja merkitty selkeästi kartalle. Valitsemalla haluttu laitos, pääsemme tarkastelemaan kohdetta tarkemmin. Oleellista on, että samat kohdetiedot ovat nähtävissä niin paikan päällä kuin etänä.

VALTO 360° kotisivut >>

Käytettävyys ensin

tiistai 12. marraskuuta 2019

Työprosessien hoitoon on syntynyt useita eri sovelluksia, ja uusia kehitetään jatkuvasti. 

Nopean innovaatiopöhinän keskellä saattaa joskus unohtua kenelle palvelut ja tuotteet ovat tehty, ja miksi.

Tämä mielessä on nyt kehitetty innovatiivinen, käyttäjäystävällinen palvelusovellus tuotantoympäristön hallintaan.

Tulossa vuodenvaihteessa 2019/-20 

Pysy kuulolla.