Videoseuranta, reaaliaikainen tilannekuva

torstai 4. toukokuuta 2023

Videoseuranta ja -valvonta nykyisin arkipäivää yritystoiminnassa. Kameroiden avulla toimintaympäristön ja prosessien seuranta helpottuu, sekä turvallisuus paranee. VALTO360º ratkaisu auttaa yrityksiä hallitsemaan kameroiden käyttöä, järjestelmä kerää ja ankkuroi kamerat visuaaliseen käyttöliittymään. 

Reaaliaikaisen tilannekuvan hahmottaminen voi olla hankalaa, mikäli käytössä on useita eri käyttötarkoitukseen tehtyjä videojärjestelmiä. VALTO etuna on tilojen ja sijaintien hahmottaminen, se näyttää pohjapiirustuksissa ja 360º-kuvissa missä kamerat sijaitsevat. Videokameroiden keskitetyssä hallinnassa on useita etuja, sillä kaikki hälytykset ja tilanteet ovat helposti seurattavissa yhdestä näkymässä, käyttöoikeuksien mukaisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. 

Yksi VALTO360º perusperiaatteista on tilakokonaisuuksien visuaalinen hahmottaminen. Käyttöliittymä, 360º-kuvat ja ympäristö on optimoitu, jotta käyttö olisi sujuvaa ja toimii ilman pitkiä latausaikoja. Videokameroiden kautta tilannekuva on heti saatavilla, käyttäjät voivat nopeasti hahmottaa tilanteen ja tehdä tarvittavat toimenpiteet reaaliaikaisesti. 

Videoseuranta ja -tallennusominaisuudet ovat käytännöllinen lisä VALTO360º useisiin muihin ominaisuuksiin, ja laajentaa VALTO360º reaaliaikaista käytettävyyttä useissa operatiivisissa toiminnoissa. 

Lisätietoja: 
Timo Juhola 
timo.juhola@dekra.com