Kirjoitukset ajalta syyskuu 2021

Lisää sujuvuutta, VALTO360° päivittyy

tiistai 28. syyskuuta 2021

VALTO360° on päivittynyt uusilla tuotannon kokonaishallintaa ja seurantaa parantavilla ominaisuuksilla. Digitaalinen kaksonen tehostaa merkittävästi työprosesseja ja tuotantoa. Kohteen ja siellä sijaitsevan informaation tarkastelu POI -pisteissä onnistuu helposti selaimen kautta 360°- ja 3D-kuvista. Ajasta ja paikasta riippumatta.

VALTO360° tehostaa yrityksen oman datan käyttöä. Tiedonhallinta perustuu integraatioihin asiakkaan omiin järjestelmiin, joista informaatio kerätään ja joihin päivitetty tieto myös tallennetaan. Ajantasainen Informaatio löytyy siitä kohteesta (POI) missä sitä tarvitaan. Toimintaan liittyvä, kriittinen tieto on aina ajantasalla. Versiossa 2.3 on laajennettu yhteensopivuutta eri järjestelmien kanssa.

Informaation hallinta sekä ryhmätyökalut ja tehtävien hallintajärjestelmä, parantavat projekti- ja kustannustehokkuutta. Digitaalinen kaksonen on tehokas tapa käsitellä organisaation informaatiota ja tarkastella operatiivista toimintaa yleisesti. 

VALTO360° soveltuu usealle eri toimialalle, eri painotuksilla ja ominaisuuksilla. Päätoimialat ovat energiatuotanto sekä -jakelu, HSE(Q), rakentaminen ja kiinteistöt, teollisuustuotanto yleisesti sekä koulutus. Yleiskattavaa toiminnallisuuden kuvausta on vaikea esitellä, joten esittelemme mielellämme Teille henkilökohtaisesti uutta 2.3 toimialakohtaista demoa. Jättäkää yhteystiedot, niin sovitaan aika esittelylle.

Ottakaa yhteyttä

Lisää infoa uudesta VALTO360° päivityksestä ja uusista ominaisuuksista on tulossa lähiaikoina.

Puhtaus ja järjestys

keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Turvallinen työympäristö on siisti. Puhtaanapito on tärkeä osa turvallisuutta. Kulkuväylät ja laitteiden ja koneiden edustat tulee olla luokse päästävissä. Etenkin ensiapu- ja sammutuskalustopisteiden tulee olla helposti ja nopeasti saavutettavissa. Tutusta ja jokapäiväisestä työympäristöstä voi olla joskus vaikea havaita näitä epäkohtia. Ulkopuolinen henkilö voi huomata puutteet, joita kohteessa vakituisesti työskentelevät eivät havaitse. Joskus havainnointia voi helpottaa myös keräämällä visuaalista dataa omasta ympäristöstä. Kuvat ja videot tukevat raportointia ja voivat toimia jopa paremmin kuin kirjallinen data. VALTO360° auttaa pitämään paikat järjestyksessä.